lördag 28 augusti 2010

SunGarden Viva Sunrise

Vi har bokat in oss på en barnvänlig semestervecka. Mickes yngsta två pojkar följer med oss till Alcudia, Mallorca. Där ska vi bo på Vings "SunGarden Viva Sunrise" som ser ut så här på reklambilderna:På SunGarden Viva Sunrise bor du i praktiska, delvis nyrenoverade, lägenheter med gångavstånd till stranden och nära Alcudias butiker, barer och uteliv. Här får du en perfekt familjesemester, med många aktiviteter för både stora och små.
På våra SunGarden-hotell får du alltid en semester med fokus på familjen.

SunGardens Viva Sunrise läge i Alcudia gör också att du aldrig har långt till vare sig strand, nöjen eller butiker. Här finns en stor trädgård och ett härligt poolområde med två pooler, poolbar och ett litet vattenland för de minsta.


Nu är väl kanske dottern lite väl liten för vattenland och pojkarna kanske är lite för stora. Men det känns väldigt bekvämt med charter nu när hon är så liten. Vi har bokat babypaket så att vi får paraplyvagn, resesäng och barnstol på plats, väldigt smidigt. Sen så tänker jag packa med mig barnmat för en vecka och blöjor och rubbet.

Här kan man läsa mer om hotellet.

Alcudia
Det perfekta valet för dig som vill resa med barn! Långgrunda sandstränder, turkosblått vatten och Vings egna hotell Sunwing Resort & Spa.
Den milslånga, vita sandstranden, det ljumma Medelhavet och några av Mallorcas bästa familjehotell har gjort Alcudiabukten till barnfamiljernas favoritresmål och semesterparadis.


Det låter ju bra...

Info från Ving. Så får vi se om stället motsvarar förväntningarna. Micke & pojkarna har varit på Mallorca förr i tiden.

1 kommentar:

Ulrika sa...

Hej !
Vi bodde på detta hotellet den 23 juli och en vecka framåt!! Vi har två barn 3½ och 1 och det var suveränt där !! Maten var god och lägenheterna var rymliga. Det vattenlandet som det står är ett piratskepp så våran 3½ åring älskade det !! varje kväll är det minidisko och sedan kommer Buffo och hans vänner detta var verkligen en hit!!
Vi hade bokat babypaketet och vagnarna var väl inte i det högsta skicket men vi hade en egen med oss också. Så hade den stora tjejen den på hotellet!!

Vi skulle gärna åka dit igen !!
Trevlig resa !!