lördag 31 augusti 2013

Maten på hotellet

Till frukost fanns det bröd, grönsaker, scrambled egg, man kunde få en kock att steka omelett med valfritt innehåll. Ovanligt rosa skinka, ovanligt rosa korvar (Micke säger att det är för att det är fejk-skinka eftersom muslimer inte äter skinka.) Olika sorters flingor, mjölk (både varm och kall). Grönsaker och flera olika sorters ost (halloumi, feta och vanlig hårdost i tjocka skivor). Kaffe, te, juice. Nutella och lite annat. Bryggt kaffe (inte så dåligt, de hade även kaffeautomater men där var inte kaffet lika gott.)

Lunchen var ungefär som middagen (12:30 till 17:00). Då fanns även mat ute vid köket vid barnpoolen. Där hade de alltid strips, majonnäs, ketchup, hamburgare, hamburgerbröd, nuggets, pizza slice, spagetti med lite, lite tomatsås. Så det var där vi hämtade Alvas lunch.

Här är exempel på vad som serverades till middagen (19:30 till 21:30). (Då fanns det också bröd och det varierade vad som serverades så det var inte samma saker varje kväll.)
Även vid middagen fanns det spagetti utan nått. (lilla vita skålen). Brevid riven ost.
Närmast är spagetti med tomatsås. Därefter stekta grönsaker.
Ännu mer mat som kockarna fixat, det varierade vad dom hade. Men någon sorts fisk fanns alltid med. Alltid strips/potatisklyftor och ibland kebabkött och ibland kyckling. Grytan närmast tror jag var kyckling.
Ris och lite andra grejor.

Grönsaker fanns det gott om. Ibland grillade. Milda och starka feferoni. Halloumiost. Mums. Några dagar åt jag mest sallad till middag.
Ute stod de och grillade. Ibland kyckling och ibland något annat. Riktigt goda biffar var det sista kvällen vi åt där.
Desserter fanns det också. Tårta och lite olika små bakverk. Många smakade inte så gott som de såg ut och andra var mycket godare än de såg ut. 
Sen om man ändå inte var nöjd, så rullades ju glassvagnen fram även efter middagen.

Inga kommentarer: