Huset var ett gammalt palats som byggdes om på 1920-talet. Det var verkligen jättefint med ”tusen och en natt” känsla. Kakel, mattor och fontäner med rosenblad. Soffor med en massa kuddar.Lampor som kastade vackra ljusmönster på väggarna.
(En sån vill jag ha!)Vi serverades ett antal smårätter som förrätt. Linser, Aubergin, kryddiga tomater, potatis, bönor, squash och söta tomater med sesamfrön. En del rätter kändes "indisk-matlagningskurs" bekanta och många var jättegoda. Godaste maten på hela resan! Serverade in fantastisk miljö på fina tallrikar.Huvudrätten bestod av citronkyckling med potatis och oliver serverat i en takine. Servitören var finklädd och lastade upp maten på tallrikarna åt oss. Kycklingen var också god.
Till efterrätt blev det apelsinskivor med kardemumma och lite rosenvatten. En lite lättare efterrätt till en proppfull mage.Efter efterrätten blev vi serverade kakor och pepparmyntste. Ramadankakan i mitten på bilden tyckte jag om och teet var gott också (men det luktar tandkräm).
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar