söndag 5 februari 2012

Hemresan

Mutor är bra ibland.
Familjefoto med semesterkänsla.
Flygningen till Bangkok gick jättebra. Jag hade köpt en klubba och stoppat i väskan så Alva satt väldigt snällt och stilla. Hon sov även en liten stund, men bara en liten.
Framme i Bangkok så var det några timmars väntetid så vi åt på Burger King (eller någon liknande hamburgerkedja). Sedan tittade vi lite på böcker och tidningar. De hade även leksaker på ett ställe och Alva försökte rymma från oss och sprang till Barbie-hyllan precis hela tiden så vi bestämde att hon skulle få en av de billigaste. Hon var väldigt nöjd efter det och lekte glatt med dockan.
Så vi satte oss ett tag och drack ett vinglas innan det var dags att byta om och gå igenom sista security incheckningen. Då började lillan vara lite trött.
Alva och Barbie.
Micke med sina nya jeans.
Resan hem gick bra.Vi sov flera timmar, oftast är det ju lite lugnare på planet hem (inga fyllesvin som lever om och väcker barnen). Så när vi kom fram i Stockholm var vi ändå hyfsat utvilade.
Hemma i Sverige var det kallt. Så flög vi upp till Luleå och där var det riktigt kallt men lyckligtvis så hade min pappa med sig våra vinterkläder så vi slapp frysa ihjäl.

Inga kommentarer: