onsdag 18 oktober 2006

På väg...

Gjorde några ärenden på lunchen och inhandlade magsjukepiller. Hoppas att jag inte får användning för dem (det fick jag). De får gärna ligga där i resväskan till maj 2001 (sedan har bäst före datumet gått ut).

Så snart jag lämnat jobbet (15:00) och gått ut från lägenheten med väskan kom jag på att jag glömt slänga soporna. 15:45, dumt att chansa. Det är ända ingen mat i påsen. Möjligen lite te i så fall man det kan väl inte bli så illa på en vecka? Blommorna har jag i alla fall kommit ihåg att vattna.
15:16 Slappnade av på bussen och kände mig jättetrött. Köpte "Amelia" som är mycket billigare än inredningstidningarna jag brukar köpa. Tidningen innehöll instuktioner om säng-yoga, så det kanske jag ska ha tid att prova på semestern.
18:20 landade jag på arlanda och kollade telefonen. Jag skulle bo på "Arlanda hotellby" så jag rinde dem och blev upphämtad.
Framme på hotellet var tjejen i receptionen lite småsur. Hotellrummet såg ut som de allra äldsta stugorna på PiteHavsbad (fast mindre). Jag ville ha en tekopp och en macka men den sura servitrisen sa att de minsann bara serverade a la carte menyn fram till kvart över tio, DÅ skulle jag kunna köpa varma mackor. Jag vill inte bo här tänkte jag medan jag satte i mig chokladjordnötter ur minibaren som ingick i priset. Jag försökte boka en plats på "Rest and fly" för hemresan men det var fullbokat, så jag blir tvungen att bo på samma ställe på vägen hem också.