onsdag 24 december 2008

Dagen före dopparedagen på Phi Phi

Micke har köpt billabong tofflor som är jättesköna och idag hittade han ett par fina shorts. Själv har jag shoppat en röd bikini inför morgondagen.Vi började dagen med en promenad till Phi Phi Viewpoint. Många svettiga trappsteg senare var vi uppe på toppen och kunde se över ön. Fin utsikt!Efteråt behövde vi ett dopp. Så vi tog plats på stranden mot berget. Det är ganska grunt, till käna drygt, men vi kunde svalka oss emellanåt. Vi låg där någon timme och sedan ringde pojkarna så då gick vi över till andra stranden och mötte dem vid en bar, så var partyt igång igen. Men lite lugnare eftersom alla laddade inför morgondagen.

Vi var ett internationellt gäng som gick och käkade sushi, fem svenskar, en singapore/amerikan (Josh), en kanadensare (Brad) och två australienskor som killarna raggade upp på vägen till sushistället. Kanadensaren är nog den galnaste jag träffat.

Efter det blev det lite Rolling stone bar och kolla på thaiboxning på reggae bar. De flesta tog det lugnt och laddade inför julafton.

Inga kommentarer: