lördag 14 maj 2011

Frukost i Hyde Park (Kensington gardens)

Croissanter till frukost - då måste det vara semester!
För att inte tala om att dricka bubbelvin, äta körsbär och chips. Det är inte något man vill göra varje dag men det är precis vad vi gjorde denna dag. En solig dag i Hyde Park i den delen som kallas Kensington garden nära Bayswater.Fåglarna var inte blyga när de fick lite chips och croissant smulor.
Vi satt och myste i parken och läste bok och bara tog det lungt, kollade sedan mailen och skrev ut bordingkort på ett internetcafé så hämtade vi väskorna på hotellet. Promenerade sedan till järnvägstationen och åt sushi på en snabbsusi kedja som heter "Yo sushi". God rullbandssushi!

Så åkte vill till Heathrow. Lämnade in väskorna och fortsatte sedan att äta och läsa bok i loungen innan vi flög hem till den lilla älsklingen som såg lite förgrymmad ut över att mamma och pappa varit bort så länge.
Men vi är uppvilade efter resan. Superhärligt.
Vi har inte shoppat med oss en endaste grej.

1 kommentar:

ilenna_nilsson@hotmail.com sa...

jag och en kompis ska till london några dagar i sommar så jag hamnade på din blogg när jag sökte runt om london-fakta.
vilken trevlig läsning det var! :) och på dina bilder såg det ju faktiskt ut som att det inte regnar Hela tiden i london ;)
Kanske kan passa på att fråga dig ifall du har några bra shoppingtips? :) primark har jag hört om, men inte så mycket mer.
/ ilenna