onsdag 11 maj 2011

Off to London

Dagen började inte riktigt som det var tänkt. Klockan var ställd på 6:30 så att vi skulle hinna duscha och packa ner det sista i resväskan. Men 7:30 sa Micke "ska vi inte stiga upp snart" och jag svara att klockan var ju bara kvart i sex men det var den ju inte så då blev det bråttom.
På med kläder och smink, ner med skor och min A-Z i väskan. Barnet vaknade när vi hoppade ur sängen och stod förvånat i hallen och sög på tutten medan vi sprang omkring och var stressade. Tio-femton minuter senare satt vi i syrrans bil. Skjutsade lillan till morfars, hjälpte henne av med mössa och jacka och sedan puss och hej. Fort gick det och det var nog lika bra. Annars kan det nog bli hjärtslitande avsked när man lämnar sitt lilla hjärta för tre nätter för första gången. Nu är vi båda övertygade om att hon har det bra och roligt där hon är. Så det är bara för föräldrarna att se till att ta vara på den egna tid vi får tillsammans på tu man hand.

På Kallax drack vi morgonkaffe och var sin bit av en trekantssmörgås. Tid att läsa lite bok på flyget blev det också förstås. Lyx!När vi kom till Arlanda växlade vi pengar och gick sedan direkt vidare till SAS lounge. Mickes jobb gör ju att han reser en del och det ger faktiskt en del fördelar. Framför allt är det väldigt mycket mer avslappnat i loungen än på flygplatsen. Jag gillar speciellt att de hade trevliga tidningar att bläddra i.Vi åt lunch, drack vin och kaffe med bailey's (eller öl), allt före klockan tolv en onsdag. Då måste det vara semester. Sedan gick vi till gaten och flög till London.
Heathrow express tog ca 15 minuter till Paddingtons järnvägsstation, det är snabbt! Vi kollade kartan och började gå till hotellet men stannade för resans första engelska pubbesök och drack en öl/cider innan vi traskade vidare till "The Cleveland" som inte alls låg långt från stationen.

Inga kommentarer: