onsdag 11 maj 2011

Hotell: The Cleveland - Bayswater, London

Hotellet hade bra reccentioner överlag och fyra stjärnor. Sedan var det inte allra dyrast - under 100£ per natt. Så vi hade bokat det via booking.com i februari.
Så här såg det ut på hemsidan men försäljningsbilder tar jag med en nypa salt. Det brukar alltid vara bilder av de finaste och dyraste rummen.
Verkligheten var förstås lite annorlunda. :)Bakom trädörren ni ser till höger var det ett pentry med kylskåp som verkligen höll vattnet kallt, tekokare och liknande. Ville man laga mat kunde man hämta grytor i receptionen men jag tror inte att så många gör det...Ett litet rum så har man stora väskor blir det förstås trångt. Vi reste med mindre carry-on väskor och det funkade helt okej att rymmas i rummet. Så vi trivdes rätt bra.Toaletten var liten men kändes ny och fräsh. Städning varje dag och nya handdukar om man slängde dem på golvet, påfyllning av duschflaskor och liknande när de tagit slut.
Helt okej hotell. Helt okej läge. Men inte mer än det. Oftast får man ju precis det man betalar för och i London är hotell dyrt.

Inga kommentarer: