tisdag 13 november 2012

Koh Lanta


Vi sov ganska länge och åt frukost vid halv tio, sen hyrde vi mopeder. Eller allra först så bytte vi rum till ett lite mindre och billigare alternativ (som vi alltid haft förr) och pojkarna gnällde lite över det. Men sen så åkte vi iväg till mopederna och stannade och tog ett dopp i havet. L har nu fått solblåsor och stränga order om att hålla sig i skuggan med högsta solskyddsfaktor insmord ordentligt.


Vi körde vidare och stannade lite mer söderut i en by och åt glass. Gott.
Jag tycker lite synd om den lilla elefantungen som stod där fastkedjan i solen utan mamman.
Nästa stopp blev vid elefant trekkingförsäljningsbås vid vägen. De hade en liten elefant där. 2200 b skulle det kosta oss med elefantritt och promenad till vattenfallet och grottorna.

Vi körde vidare ner till där de har elefanter och där skulle det kosta 3200 b. Det var i alla fall lite för varmt så vi körde vidare till nationalparken istället. Pojkarna verkade ändå inte så intresserade, de tyckte mest bara att det var varmt. Så vi struntade i det och körde vidare.
Först ett badstopp till och så vidare till nationalparken. Alva fortsatte prata om när hon ska åka elefant men det blev inte av under den här resan heller. Jag säger som sist, kanske nästa gång. :)Inga kommentarer: