fredag 14 augusti 2009

Koh Nang Yuan

Vi sov väldigt gott trots allt. Från elva till halv sex, inte illa!
jag vaknade alldeles knottrig på ena axeln. Lite konstigt om det är värmeutslag eftersom jag har haft ryggsäck på andra axeln också.

Vi checkade ut från hotellet och köpte biljett till färjan som går klockan tre till Koh Phangan. Sedan tog vi en taxibåt (longtail) till Koh Nang Yuan. Chaffisen frågade när vi ville bli hämtade och vi valde att stanna i två timmar.Koh Nang Yuan är ett naturreservat så det kostar 100 bath per person att gå iland. Vi fick även lämna in vattenflaskor och läsk eftersom plats och aluminiumförpackningar är förbjudna på ön.Vi badade och jag kan säga att vattnet är absolut glasklart!Små bottenfärgade fiskar alldeles vid strandkantenMicke - Supersnorklaren gör sig redoBettan & ThomasMånga sjögurkor på botten.En näbbgäddaJag svalkar mig i vattnet
Man behövde inte gå särskilt långt ut för att se en massa fisk. Fler lite större grå fiskar och ännu roligare "akvariefiskar".
Jag köpte en macka med strips och så matade vi fiskarna lite för att få dem att komma till oss. Det fungerade utmärkt, det kändes som att stå i ett akvarium.En härlig upplevelse!

2 kommentarer:

MiaShopping sa...

Vi har bott och dykt på Koh Nang Yuan i några dagar. Riktigt mysig liten ö (öar).

Johanna Blylod sa...

Kul att ni verkar ha det bra. Jag saknar er och det ska bli trevligt att ses när ni kommer hem!