söndag 23 augusti 2009

Return to Koh Samui (Maenam)

Vi steg upp och packade ihop väskan. Kring nio knackade jag på hos B&T så de kunde följa och köpa sig en biljett till färjan. Frukost på det och sedan åkte vi iväg till färjan.

När vi köpte biljetten till båten sa hon att taxitransfer till dit man ville åka på Koh Samui ingick. Så eftersom Thomas pratat om södra sidan av Samui föreslog vi att de skulle åka dit om de ville det men jag och Micke hade bestämt oss för att stanna på Maenam där vi bodde förrut och istället köra lite moppe över ön. Maenam är stranden där färjan stannar på Koh Samui så då behöver man inte åka taxi alls. Ungdomarna valde att åka till en annan strand och vi checkade åter igen in på CoCo Palm resort.

Det blev poolhäng och bokläsnig till femtiden. Efter det blev det mulet och vi gick till vår bungalow. Det regnade rejält mycket och länge den kvällen.

I restaurangen hade de söndagsspecial.
Paneng kycklingRäkor i kokosmjölkFisk med tamarinsåsRis i en ananasbåtoch banana flambe till dessert, allt för ynkliga 250 bath (ca 50 SEK)
Så den matglada av oss (det är jag för tillfället) tog den menyn och Micke fick i sig lite fried rice när vi åt middag på tu man hand medan regnet duggade utanför restaurangen. Väldigt mysigt på sitt sätt.

1 kommentar:

tinassida sa...

åhh så mysigt ni ska ha haft å med en massa go mat :-) Kul att ni snart kommer hem!! Kram