söndag 9 augusti 2009

Lamai, Koh Samui

På kvällen bestämde vi oss för att åka till en annan strand - Lamai. Chaweng ska vara den mest turistiska på Koh Samui och Lamai "lite lugnare". Men det betyder förstås inte att det är lungt. Butiker och gatustånd kantade gatan som bilar och mopeder körde på. Thomas skulle ha ett par solglasögon och tofflor och snart hade vi prutat och köpt oss var sitt par solglasögon.

Micke har en arbetskamrat som bott och drivit en bar i Lamai, han hade tipsat om en restaurang som vi sökte upp. Den hette El Dorado och hade lite vänsterländskt stuk. Så det blev pizza och pepparstek för båda paren.Our new sunglassesBiljard hade de också, men för mig lockade Internet caféet tvärs över gatan mer.Sen gick vi vidare en sväng (så Thomas kunde köpa sina tofflor) längst dessa gator som även kantas av barer där hororna står på rad, eller dansar kring en stång med tom blick.
Vi struntar i att kolla in hotellen vi blivit tipsade om - på Lamai vill vi INTE bo. Vi vill bo lite lugnare.
Micke hade tappat knappen på shortsen så vi gick in till en skräddare och han sa att vi kunde lämna shortsen där i en halvtimme. Så det blev lite fnissigt med tanken på Micke i t-shirt och kallingar på gatan i Lamai.
Det slutade med att jag fick sy fast en knapp.

Efter det åkte vi äntligen tillbaka till Maenam med taxi. Det tar ca en halvtimme på en väg med hyfsat mycket trafik.

Så det var dagens rapport. Vi mår bra.

1 kommentar:

Suzan sa...

åhh.. e så avis på er!