torsdag 19 januari 2012

Koh Lipe

Alva kvällen innan. Baddräktsbränna.

Vi drog på Alva solskyddsdressen eftersom hon var röd efter gårdagens strålande skolsken, sen gick vi till Sunrise beach och badade.
Vi pausar i skuggan och äter glass.
På hemvägen köpte vi en bucket och is. Alva fick en yoghurt. Alva sov sedan middag och vi satt ute och drack bucket och pratade.
När Alva vaknade gick vi ner på stranden och badade och sen satte vi oss i strandbaren och åt en vårrulle och drack en öl.

Sarongen är bra för Micke som måste ha sin nya tatuering täckt för solen.
Bada den fick han inte heller göra på två dagar.
Vips har Alva skyndat sig iväg, hoppat upp på en barstol och fått sig en banan.
Vi kom på att vi ska åka till Langkawi nu när vi ändå åkt så långt ner i Thailand. Så vi kollade efter boende på Internet. Mickes tatuerare tipsade om ”Charlies” men de var fullbokade. Till slut hittade jag ett hyfsat bra erbjudande på booking.com. 300 ringit för två nätter på Landcon hotell som ligger 5 minuter från Cenai beach. 
Alva var busig och ville pilla på allt. En miniräknare som låter var verkligen lockande.
Då köpte vi biljetter till färjan och sen gick vi och åt god pizza. Pizzerian låg på en snedgata vid shoppinggatan. Vi brukar ta en genväg till bungalowen via den. Pizzan var god och jag fick ett glas rödvin också. Extra lyx!


Det var trevligt på Koh Lipe. Det är som en blandning mellan Phi Phi öarna och Koh Lanta, däremot vet jag inte om det är värt den långa resan dit. Det finns fina öar närmare också.

Inga kommentarer: