fredag 20 januari 2012

Langkawi, Malaysia

Vi gick en bit längst gatan och tittade på vad som fanns.
(kläder, skor och badgrejor.)
Så åt vi lunch på en restaurang nära hotellet. "Fried rice with Malay style chicken", kycklingen var okej men de gör fried rice bättre i Thailand. Alva hade strips att välja mellan också men åt ingenting.

Vi promenerade tillbaka och eftersom att vi bor mitt emot "Water world" gick vi in på ett besök. Massor av fiskar och andra havsvarelser.
Någon utav havsdjuren som fanns därinne kallar Alva för "Tolliklotten". Hon har i alla fall pratat övertygande om tolliklotten och tydligen så simmar den. Men vi får se om vi någonsin får veta vad det är?

Bredvid det låg en "duty free" affär så då köpte vi en flaska rött vin (till mig) och en flaska whiskey (till Micke) för ungefär 150 SEK. Billigt.
Hemma vid hotellet badade vi i poolen. Det gillas av den yngsta familjemedlemmen.


Å när vi badat klart i poolen gick vi in och badade i badkaret. För vi har ett på rummet och det var härligt! När vi till slut hade badat klart så var det hög tid för middag.
Vi hade sett ut en indisk restaurang så vi gick dit och åt en jättegod indisk middag. Det var inte särskilt billigt men väldigt gott. Jätte, jätte gott.

Någon sorts paneer, kyckling korma och en kötträtt. (Inte Rogan Josh men åt starkare hållet.)

Inga kommentarer: