tisdag 31 januari 2012

Koh Mook

Vi la oss på stranden och solade och badade och sedan tog vi en longtail tillbaka till charlie beach resort och åt pad thai till lunch. En portion åt alla tre, hungrigare än så var vi inte.
Alva såg en liten tjej med en Tingeling ryggsäck gå förbi och for iväg som en liten blixt efter henne. De stod vid receptionen så vi såg dem bra och innan jag kom ikapp och tog med henne till rummet hade hon sett till att hon också fick ett glas med välkomst juice.
Men å andra sidan fick vi ingen sån när vi kom så det var väl inte mer än rätt?

Jag försökte söva Alva men det gick dåligt. Så när Micke kom fick han ta över och då somnade hon snabbt. Jag läste i min bok och Micke gick till stranden för att pressa lite i  solen. Alva sov inte så länge så vi gick ner dit och så följdes vi till poolen. Där var några nyanlända svenskar som ska bo på Charlie beach i två veckor, visserligen trivdes vi bra när vi bytt rum men inte skulle vi vilja stanna två veckor.
Solen försvann bakom träden så då gick vi ner till stranden istället.

Å sen gick vi hem och duschade i varmvattnet. Skrev lite i resdagboken. Alva lekte både kung-fu och vampyr som sover stående.
"Everybody wants kunf fu fighting"
Vampyren.
På kvällen gick vi mot "Rubber tree" för att se om något av de andra ställena såg intressanta ut. Men då hade de barbeque kväll på Rubber tree så då blev det att äta där igen. Riktigt gott, kors i taket och billigt. (Kött är ju alltid dyr men sällan bra här i Thailand.) Bra och trevligt var det. En bra avslutning på Koh Mook vistelsen.
BBQ på Rubber tree
Alva tycker om grillad majs med smör.
Samma tjejer som kvällen innan lånade lilla fröken lite grann.Inga kommentarer: