söndag 29 januari 2012

Koh Mook

Vi lämnade packningen på rummet och gick och badade i poolen. Många barn, många leksaker att fingra på för Alva. Vi badade till lucnh och sedan åt vi fried rice och så fick Alva sova lite.
Här fick provar hon solhatt.
Japp, Micke har blivit riktigt brunbränd som en pepparkaka.
Jag hade vaknat med klet i höger öga och nu var det mer och jag såg suddigt. Så jag frågade efter "Pharmacy" och de sa i receptionen att det finns i byn. Sen undrade hon vad som hänt och om hon skulle ringa efter doktorn. Men istället tog vi en moppe-taxi i spöregn till byn och apoteket (Pharmacy) som först blev restaurangen Farmville.
Men efter att ha frågat där och thailändarna som hade restaurangen pratat med chaufören så skrattades det och vi kördes till rätt ställe, apoteket.
Så köpte vi ögondroppar, diarrépiller för magen, chips, mentos, samsong, glass och ett paket blöjor.
Tyvärr var moppeturen lite för spännande för att jag skulle komma ihåg att fotografera...
Det var en skräpigt bggd by, lerig på sina ställen. Men ögondropparna verkade i alla fall bli rätt. Det blev bra på nån dag och när sedan Micke fick samma symptom så botade han det direkt.

När vi kom hem sa Alva:
- Älska mamma koko pant.
Så hon gillar sina mamy poko pants (blöjorna). :)
Varför ödsla tid på att äta när man kan åka rutschkana?
Alva trivdes bra. Krävs inte mycket mer än en rutschkana.
När vi varit i byn satt vi på bron/altanen och slöade med glass, chips och godis fram till middagen.
Då hade de dukat bord på stranden med dukar och sånt.
Micke hade ont i magen.
Alva ville bara ha vanligt ris.
Pizzan smakade inte bra (lite ogräddad kanske) men plommonsåsen till de friterade räkorna var helt klart toppen. Vi kom fram till att vi inte trivdes särskilt bra. Somnade gjorde vi i alla fall, när Micke till slut lyckades låsa dörren inifrån, regnet öste ner och det dånade så Alva sov riktigt nära oss under natten.

Inga kommentarer: